Kaas

Ambachtelijke kazen
Over smaak valt niet te twisten, maar als u eenmaal kennis hebt gemaakt met deze kaas, begrijpt u waarom deze kaas gewoon de lekkerste is. De kaas wordt gemaakt in Hoogeloon op kaasboerderij de Ruurhoeve. Vader, moeder en dochter zorgen voor de verrassende soorten en smaken kaas. Elke kaasliefhebber heeft wel een favoriet.
Ambachtelijke kazen van zachte jonge tot karaktervolle pittige overjarige kaas. Een keur aan kruidenkazen zoals knoflook, brandnetel, walnoten en met zongedroogde tomaatjes.

Kaas met trappistenbier La Trappe. Gemaakt binnen de poorten van het Klooster De Koninghoeve te Moergestel/Tilburg.

Verder in het assortiment:
30+ kaas en belegenkaas bereid met rauwe melk(boerenkaas) gemaakt op een kaasboerderij in Udenhout.

Geitenkaas:
diverse soorten bijv. jong belegen, belegen, met Italiaanse kruiden, fenegriek.

kaas1 kaas2 kaas3 kaas4